BURSA / YILDIRIM - Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu

May

Bu yıl e twinning projesini olarak kuruculuğunu okulumuz 4/ N sınıf  öğretmenlerinden Hanım Aslan Keleş ve Azerbaycan`dan Safura Meydanova`nın üstlendikleri ve Türkiye`nin farklı illerinden 10 okulun katıldıkları Hayal Et, Yarat, Başar projesi ile genç beyinleri heyecan verici bir keşif, yaratıcılık ve başarı yolculuğuna çıkmaya davet etti. Uygulamalı etkinlikler, işbirlikçi çalışmalarla, yaşanan zorluklara yaratıcı düşünme yoluyla çözüm üreten öğrenciler STEM`in (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) harikalarını keşfettiler. Öğrenciler STEM kavramlarına dair derin bir anlayışa sahip olup, yaratıcılık ve işbirliği yoluyla dünyayı şekillendirme yeteneklerine dair yaratıcılık, beceri ve özgüvene sahip oldular.

May

Cumhuriyetimizin 100. Yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

OKULUMUZDA  2020 _2021  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI