BURSA / YILDIRIM - Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu

Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu

Adres
DAVUTKADI MAH. TEYYARECİ MEHMET ALİ CAD. DAVUTKADI EŞREF EVCİL İLKOKULU BLOK NO 10 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
Vizyonumuz Öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin severek geldiği bir eğitim yuvası olmak.
Misyon
Misyonumuz Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsemiş, demokrasiye ve milli değerlere sahip çıkan, ulusal değerlerin yanında evrensel değerleri benimseyen, ülke çıkarlarını kendi çıkarlarından daha üstün tutan; Türkçe’yi etkili kullanabilen, okumayı seven, temel bilgilere sahip, yaratıcı ve eleştirel düşünen, çevresiyle iletişim kurabilen, kendisiyle barışık, araştıran ve sorgulayan, sorunları çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen; girişimci, gelişimci ve üretken, yaşına uygun duygusal, bedensel ve zihinsel gelişimlerini tamamlamış öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :ikili
08:00-12:50 13.00-17:50
Ulaşım
Cumhuriyet caddesinden kalkan nostaljik tramvay veya zafer plaza önünden kalkan mesken dolmuş hattını kullanarak okulumuza ulaşabilirsiniz.
Davutkadı Mh., 16340 Bursa, Türkiye
Heykel´e 2.3 km uzaklıktadır.
okulumuzda eTwinning projeleri yürütülmektedir